![](/ressources/css/images/arrow_dwn.png)
![](/ressources/temp/images/80_850x850_527211470_2022173213-culinary-arts-evenement-1.png)
Rendez-vous France Alumni : Culinary Arts
Groupe "Egypte"
|
ÉVÉNEMENT | Rendez-vous France Alumni - Culinary Arts
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1/16/1f4e3.png)
_an exceptional academic and professional get-together in the field of Culinary Arts_
--------
![✨](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf4/1/16/2728.png)
![✨](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf4/1/16/2728.png)
- Farah Elcharkawi, IDAI alumni, Eiffel excellence scholarship holder, Pastry Chef trained at Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie and Ecole Michalak
- Karim Abdelrahman, Chef and founder of « Privé avec Karim », trained at Ecole Ducasse and three-stared restaurant Guy Savoie (Paris)
- Hazem et Sherihan Fors, Chefs and owners of « Angelina Kyria », trained at Le Cordon Bleu Paris
- Joude El Shennawy, Egyptian student in Bachelor International Culinary Arts Management at Institut Paul Bocuse since 2020 (Lyon)
- Patrick Renou, Head of vocational training at Lycée hôtelier de Dinard
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7e/1/16/1f4c5.png)
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta8/1/16/1f550.png)
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t2d/1/16/1f4cd.png)
Voir tous les événements
Mardi 22 mars 2022
Sur les réseaux sociaux
Commentaires
Vous devez être connecté pour laisser un commentaire. Connectez-vous.